Jorkki.com: Video - Soda Stream - Muuttaa veden virvoitusjuomaksi 
        Tiistai, 20.11.2018    
Jorkki.com
Vuokrattavien saunatilojen varaukset netissä

Videot
 Videokategoriat
   » Animaatiot
   » Eläimet
   » Ihmepelastumiset,
      onnettomuudet

   » Käytännön pilat
   » Leffatrailerit
   » Mainokset
   » Musiikki / huumori
   » Musiikkivideot
   » Piilokamera
   » Sketsit
   » Temput
   » Urheilu
   » Muut
   » FAQ
   » Palaute
RSS
Mikä RSS?


Videoiden toistamiseen tarvitaan Flash Player.


logo
  Videot » Mainokset » Soda Stream - Muuttaa veden virvoitusjuomaksi
Onko jano? No onhan teillä vettä kotona! Nyt muutetaan vesi virvoitusjuomaksi!

Nostalgisia tunteita herättävä suomalainen mainos 80-luvulta.

Julkaistu: 28.07.2006
Katsottu 7668 kertaa.

* * 

ArvosteleKommentit

Kommentteja yhteensä: 5


protype01.08.2006 12:54
todellaki nostalgia masiina.. löytyy myö itseltä :D ks. url
haha11.02.2007 15:48
vihdoinkin se löyty :D reps
hiilihapoton06.11.2008 0:05
Omistamme kaksi käyttökelpoista SodaStream laitetta. Nyt markkinoille on tullut kaksi uutta samanlaista vehjettä mutta niihin ei käy samat hiilihappopatruunat ja meillä täällä Varkaudessa on saanut hiilihappopatruunat vaihdettua niihin vanhoihin vehkeisiin Prismasta. Nyt kun uudet mallit on tulleet kauppaa niin vanhojen hiilihappopatruunoiden täyttö loppui Prismasta ja Varkaudesta ei saa mistään vaihdettua hiilihappoa lähin paikka lienee tuolla Pieksämäellä. Viimeisimmän ostimme joskus vuoden 2000 jälkeen ja nyt minulla on kaksi laitetta jotka makaavat käyttökelvottomina koska hiilihappopatruunoita ei saa täytettyä muuten kuin matkustamalla muualle. Soitin SodaStream päämajaan ja sieltä sanottiin ettei heidän tarvitse huolehtia muuten kuin viisi vuotta tuotteen poistumisesta markkinoilta siihen kuuluvista asioista. Heillä tämä tuote on ollut kuulemma 100 vuotta omistuksessa ja omistus jatkuu. Eli ei ole kyse edes omistajan vaihdoksesta jotta vanhojen laitteiden käyttöön tarvittavat tykötarpeet voitaisiin lopettaa. Ja laitteita on ollut kuitenkin tällä jälkeen 2000 vuoden myynnissä. Soitin Prismaan ja kysyin että voisivatko he jatkaa vanhojen hiilihappopatruunoiden täyttöpalvelua sehän on tuote ja Prisma on kauppa. He sanoivat että ei he ovat tehnee päätöksen että koska käyttäjiä on vain vähän niin että he keskittyvät nyt uuden hiilihappopatruunan täyttöön ainoastaan. Siitäkin huolimatta että heille jäi kasa vanhoja SodaStream hiilihappopatruunoita käsiin (vaikka käyttäjiä oli vain muutama., niitä ei lunasteta koska ne on asiakkaan omia pulloja. Ja Prismasta kysyttiin olisimmeko halukkaita ostamaan niitä tyhjiä pulloja jotta voisimme matkustaessamme jonnekin täyttää ne kaikki. Täyttö maksoi n. 8 euroa. Uuden mallin täyttö maksaa 10 euroa, siis siihen asti kun niitä täytetään. Suomessa on joitakin pisteitä joista vanhoja patruunoita saa vielä täytettyä mutta niihin on matkaa ja autottomalla ei tuo matkustaminen järin halpaa ole. Eli kun tämä uusi SodaStream tuote lähtee pois markkinoilta se on käyttökelvoton viiden vuoden kuluttua hiilihappopatruunoiden osalta koska tuotteen tuottaja pesi kätensä vanhojen tuotteidensa patruunoiden saatavuudesta. Tulee hintaa patruunoiden täyttämiselle jos joutuu menemään kauaskin yhden-kahden patruunan kanssa täyttöä saadakseen. Ja SodaStreamin markkinoijat sanoivat että tällä uudella saa enemmän hiilihappoa jotta voisimme siirtyä siihen kun ostamme sen. Kuluttajalla ei ole siis mitään oikeuksia tänä päivänä tuotteen pysyvyyteen eikä että saisi haluamaansa tuotetta koska kauppa päättää mitä tuotteita he tarjoavat. Ja markkinat markkinoivat SodaStream laitetta joka voi äkkiä olla käteen jäävä laite jos sitä ei enää markkinoilta saa niin menovesi myös loppuu siitä vaikka laite olisi miten käyttökelpoinen tahansa. Olen ollut laiteeseeni hyvin hyvin tyytyväinen ja meinasin ostaa lapsilleni samat laitteet mutta nyt toppi tämän laitteen kanssa.
Ремонт холодильников ljeatoHG28.04.2017 17:40
He works hard. His family is big, and he has to make a living somehow. I don’t feel up to cleaning the house.
Mossi N ljeatoBU17.06.2017 6:18
Stop bothering me! Get off my back!


Kommentoi

Nimi/nimimerkki
URL (vapaaehtoinen)
Kommentti


URL-kenttään voi laittaa esimerkiksi oman kotisivunsa osoitteen, mutta mainosbottien takia kommentti ei saa sisältää URL- tai sähköpostiosoitteita. Myös HTML-koodin käyttö on kielletty. Tällaiset viestit hylätään automaattisesti.Kerro kaverille

Sinun nimi:
Ystävän nimi:
Ystävän e-mail:
Terveiset:
(vapaaehtoinen)


Lomakkeessa annettuja tietoja ei tallenneta, eikä niitä luovuteta eteenpäin.

  Seuraavaksi
Starbucks Double Shot Espresso - Glen
Starbucks Double Shot Espresso - Glen
BMW M5
BMW M5


  Muita suosittuja
Ihmistölkinavaaja
Ihmistölkinavaaja
Inception Cat
Inception Cat
Mummo laukaisee MB:n turvatyynyn
Mummo laukaisee MB:n turvatyynyn
Top 50 Jalkapallomaalit
Top 50 Jalkapallomaalit
Moottoripyöräimitointia
Moottoripyöräimitointia
Busted
Busted
Pyörtyvät vuohet
Pyörtyvät vuohet

© JC Web Productions
Jorkki.com ei vastaa videoiden sisällöstä. Videot eivät sijaitse Jorkki.comin palvelimella. Mahdollisissa tekijänoikeuskysymyksissä teidän tulee kääntyä Googlen tai YouTuben puoleen.